Consells per acampar amb la teva mascota a la Costa Brava

Acampar és una activitat que pots realitzar amb la teva mascota, només has de trobar un càmping que permeti animals i podràs passar unes vacances o un cap de setmana amb gos de somni. A què esperes per provar-ho?

Per què anar de càmping amb gossos?

gos feliç acampada
L’acampada és una de les activitats més enriquidores que podem realitzar per connectar amb la natura. És una forma de calmar la ment i desconnectar del treball, de crear vincles (tant amb els nostres gossos, amics i familiars com amb el medi ambient). També és una manera d’augmentar els nivells de vitamina D. De fet, està demostrat que acampar te beneficis per a la teva salut, ja que és una forma de fer exercici físic i contribueix a dormir millor.

Consells per acampar amb la teva mascota

Escull un càmping amb gossos

La idea de passar la nit veient les estrelles amb el teu ésser més estimat al teu costat és un somni per a tothom, però no tots els càmpings permeten gossos! No obstant això, a Camping Castell Mar ho pots fer realitat. Tenim bungalows, mobile homes i parcel·les de diferents extensions perquè puguis passar les nits que vulguis i com vulguis. Som un dels pocs càmpings amb mascotes de la Costa Brava i tenim una ubicació excel·lent, a prop de la Platja de La Rubina, una platja per gossos realment àmplia.

Prepara el teu equip

No és el mateix acampar sol que fer-ho amb la teva mascota. Per tant, també has de recordar agafar tot el material que necessitarà: corretja, arnès, recipients per a menjar i aigua, el llit o manta que li vagi millor, l’alimentació necessària per a tota l’estada… Potser algun càmping amb gossos té disponible una tenda per facilitar-te l’alimentació, però és millor que estiguis preparat!

Planifica activitats

El més lògic és que vulguis gaudir de la natura, així que busca les millors platges per gossos de la Costa Brava o apunta rutes de senderisme que tinguis a prop de la teva ubicació. No has de fer-les totes, però és important que et informis sobre quins llocs pots visitar amb el teu gos abans d’arribar, sobretot si només passaràs un cap de setmana i tens poc temps.

Porta’l abans al veterinar

Sempre és recomanable fer les revisions pertinents per estar segur que el teu gos té totes les vacunes al dia i un bon estat de salut. Però, si passaràs uns dies a l’aire lliure, és recomanable portar-lo al veterinar perquè et recomani tractaments antiparasitaris o medicaments per al mareig si el viatge serà amb cotxe, en cas que hi hagués algun problema durant la teva estada.

Segueix amb respecte el lloc

És important que siguis cuidadós amb el medi ambient i l’entorn on et quedis, com també amb la resta de gossos i famílies que trobis pel camí. Per fer-ho, has de ser responsable de tots els excrements que faci el teu gos, recollint-los i dipositant-los al lloc adient i has de vigilar la teva mascota en tot moment.

Al Camping Castell Mar ens preocupa la convivència de tots els nostres clients i residents, així que treballem perquè tant els gossos com els humans estiguin el més còmodes possible. ¡Reserva la teva estada! Us estarem esperant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *