Com arribar?

Per començar la ruta introdueïx la teva posició inicial:

Obtenir indicacions

AUTOPISTA AP-7: Rutes recomanades: Sortida: (A) Figueres Nord.Direcció Roses (no entrar a Castelló d’Empúries) Després de passar Empúriabrava, a l’alçada del Hostal La llar, girar a la dreta, direcció Platja de la Rubina (km 40’5 de la C-260)

AEROPORT DE GIRONA (A)

RYANAIR

TRANSAVIA

COM ARRIBAR AL CÀMPING DES DE L’AEROPORT? Taxi, lloguer de cotxe o autobús. (Preu orientatiu taxi: 80-120 euros, fins a 8 persones). Des del càmping podem fer la reserva.
Hi ha un servei de bus des de l’aeroport a l’estació central d’autobusos de Girona.” SAGALES”, és l’empresa que realitza la connexió.

Des d’aquí, i fins a Figueres, es pot agafar un tren des de l’estació de la RENFE.

Una vegada a Figueres, des de l’estació d’autobusos, que es troba al costat de la de trens, es pot agafar un bus “DIRECCIÓ ROSES”, fins a Empuriabrava (la parada més propera al càmping, a 3km)

AEROPORT DE BARCELONA (B)

COM ARRIBAR AL CÀMPING DES DE L’AEROPORT? Taxi, lloguer de cotxe o autobús. Preu orientatiu taxi, 200-250 euros, fins a 8 persones. Des del càmping podem gestionar les reserves.

Hi ha un servei de bus des de la T1 i T2 fins al centre de Barcelona i que arriba a l’Estació del Nord on es pot agafar un autobús direcció “ROSES”.
A la T2 hi ha l’estació de tren. Aquest servei connecta amb l’estació de Sants, de Barcelona. Des d’allà, i fins a Figueres, es pot agafar un tren regional o l’AVE.

ESTACIO AVE FIGUERES-VILAFANT

COM ARRIBAR AL CÀMPING DES DE L’ESTACIÓ? Taxi, lloguer de cotxe, o autobús.

Des de l’estació d’autobusos de Figueres hi ha un servei de l’empresa “SARFA” (DIRECCIÓ ROSES). La parada més propera al càmping es troba a Empuriabrava. (3km)

THETRAINLINE.COM

ESTACIÓ D’AUTOBUSOS DE FIGUERES: Hi ha un servei de bus de l’empresa “SARFA” (DIRECCIÓ ROSES). La parada més propera al càmping es troba a Empuriabrava. (3km)

THETRAINLINE.COM